Agenda Fotos Contacte Menu Torna a un nivell anterior

Diables/ses de Bellvitge

KIB

El gusanito, Nit de foc de L'Hospitalet, 2013

Campanya econòmica

Des de la sortida de la nova normativa europea de la "Llei del Foc" les colles de diables hem de comptar amb una nova assegurança i en cada espectacle o correfoc que organitzem s'ha de tramitar un permís que costa bastants diners. En un temps en que les administracions no tenen molts recursos, som les pròpies colles les que hem d'intentar mantenir-nos en peu, tot i les dificultats que ens trobem.

La colla de Diables de Bellvitge (KIB) som una entitat sense afany de lucre, que intentem mantenir viva la tradició del foc al nostre barri. És per això, que et demanem la teva ajuda, i com pots fer-ho?

Doncs si el món del foc t'agrada, no dubtis en venir un dia al local i veure i viure el funcionament d'una colla, sempre fa falta gent !!!

Però si el foc et fa respecte, també tens altres formes de col·laborar. A la part inferior podràs veure productes de la colla, que rebràs a canvi d'una aportació.

Des d'ara volem donar-te les gràcies per fer possible que Bellvitge conservi viva la cultura i la tradició del foc mitjançant la Colla de Diables i Diablesses de Bellvitge (KIB).

En motiu del 30è aniversari que aquest any 2013 celebrem, iniciem una campanya econòmica per soportar les activitats extres que realitzem i per les quals no tenim subvernció, a més d'ajudar-nos a cobrir altres despeses com l'assegurança de la colla (necessària per poder organitzar les nostres activitats.

No totes les activitats que organitzem estan suportades completament pel pressupost... alguns perquè són activitats extraordinàries que no estan contemplades a les subvencions o assignacions habituals, i altres cops perquè volem fer un espectacle superior al que podriem fer amb els diners que ens donen.

Enguany volem celebrar l'aniversari de la colla i ho farem fent més i millors activitats... però no aconseguirem tots els diners que necessitem de fons públics. Ens ajudes?

Encenedors1,5 €


Encenedors recargables de mida petita amb el logo de *la cartxofa* i l'any de fundació de la colla.


Macadors 3 €


Imprescindible per anar de correfoc.

Mocador de cotó amb el logotip de la colla amb el text *Diables i Diablesses de Bellvitge*.


Semarretes i dessuadores de 3 a 12 €


T'oferim un model estàndard de cada cosa... però ens pots portar la teva pròpia semarreta o dessuadora i et cobrem només la impressió.

Posem nosaltres la roba

Ens dius la talla i el color que vols, te la fem i quedem per donar-te-la i que fagis la donació.

Semarreta cotó Decathlon (1 cara): 6 €
Dessuadora cotó Decathlon (1 cara): 12 €

Ens dones tu la roba

Porta'ns la peça de roba que vulguis personalitzar i nosaltres et fem la impressió.

  • Impressió 1 cara 1 color: 3 €
  • Alguna altra opció? 5 €

Contacte

Vols venir a les reunions, ens vols fer arribar algun dubte o suggerència?
Posa't en contacte amb nosaltres!

Per què ens poguem posar en contacte amb tu
Report Abuse
×